fbpx

6,75 millioner i erstatning for overgrep i barndommen

Millioner i erstatning etter overgrep

Sist oppdatert 8. september 2022 av Advokat Eirik Teigstad

I Helgeland tingrett ble vår klient tilkjent 6,75 millioner i erstatning som en følge av overgrepene hun ble utsatt for i barndommen.

Kvinnen ble tilkjent erstatning for påført og fremtidig inntektstap, menerstatning, utgifter og oppreisning. I tillegg fikk kvinnen dekket mannens inntektstap, da han led et betydelig tap som en følge av sin omsorgsrolle overfor henne. Grunnet hennes traumer var kvinnen blant annet avhengig av tilsyn på nattestid. Dette innebar at hennes ektefelle, som er helsearbeider, ikke hadde anledning til å påta nattevakter og dermed fikk en nedgang i inntekt. Erstatning ble tilkjent i form av erstatning for pleie, omsorg og bistand. Dommen ble ikke anket.

Les mer om saken på NRK.no.

Har du spørsmål om anmeldelse eller erstatning så kan du kontakte oss på telefon 22 34 30 00 eller post@advokat-teigstad.no, eller ved å benytte skjemaet.

Av advokat Eirik TeigstadJeg heter Eirik Teigstad og er én av ni advokater og fullmektiger i Advokatfirmaet Teigstad. Vi bistår mennesker over hele landet med å kreve erstatning etter personskade eller etter kjøp av bil og eiendom.

Kontakt oss

    Har jeg krav på erstatning?

    Har jeg krav på fri rettshjelp?

    Har jeg noen frister å forholde meg til?

    Send oss en uforpliktende e-post!