fbpx

Ti år etter ulykken fikk sjåføren 5 millioner i erstatning

En mann med sterke smerter holder en hånd på nakken etter å ha blitt utsatt for en trafikkulykke som han senere vil kreve erstatning for

Sist oppdatert 14. april 2022 av Advokat Eirik Teigstad

Erstatningen skal dekke inntektstap og fremtidig inntektstap. 

De var i 2010 at sjåføren ble påkjørt bakfra på et kjøreoppdrag. En bil krasjet i han i ca 70 kilometer i timen, og han fikk brudd i nakken.

Fire år senere var han tilbake på jobb, men i 2017 kom plagene tilbake. Han kunne ikke lenger jobbe og fikk innvilget uførepensjon av NAV året etter.

Forsikringsselskapets lege hevdet at nakkeplager ikke var uvanlig, og at det ikke var forårsaket av ulykken. Den sakkyndige nevrologen påsto derimot at plagene kom som følge av ulykken. Dommeren valgte å støtte nevrologens forklaring.

Forsikringsselskapets lege sa til dommen at det er mange som har nakkeplager, og at det ikke var en sammenheng med ulykken. Dommeren valgte imidlertid å støtte den sakkyndige nevrologen som sa at det er årsakssammenheng mellom nakkesyndrom med smerter og trafikkulykken.

Les mer om erstatning etter bilulykke her

Av advokat Eirik TeigstadJeg heter Eirik Teigstad og er én av ni advokater og fullmektiger i Advokatfirmaet Teigstad. Vi bistår mennesker over hele landet med å kreve erstatning etter personskade eller etter kjøp av bil og eiendom.

Kontakt oss

    Har jeg krav på erstatning?

    Har jeg krav på fri rettshjelp?

    Har jeg noen frister å forholde meg til?

    Send oss en uforpliktende e-post!