fbpx

Bytte av bistandsadvokat

Bytte advokat

Sist oppdatert 30. april 2021 av Advokat Eirik Teigstad

Bytte bistandsadvokat

Det er enkelt  å bytte bistandsadvokat. Vårt advokatkontor får stadig henvendelser fra voldsofre som allerede har en bistandsadvokat, men som ønsker å bytte til oss.

Den som har blitt utsatt for seksuelle overgrep, mishandling fra sin samboer eller annen familie (familievold) og grov vold vil ofte ha krav på bistandsadvokat for hjelp med anmeldelse, under etterforskningen, under den eventuelle straffesaken dersom tiltale blir tatt ut, samt ovenfor Kontoret for voldsoffererstatning. Også en del andre ofre enn de som er nevnt kan ha krav på bistandsadvokat. Trykk på lenken for å lese mer om når man har krav på bistandsadvokat.

Hvordan bytte bistandsadvokat?

Våre klienter har mange ulike grunner til at de har byttet advokat. Ofte kan det være fordi advokaten ikke virker å være spesialisert innen dette feltet. Ofte ser vi og at klienten er frustrert over at advokaten bruker veldig lang tid på å svare på spørsmål og henvendelser angående saken, eller at klienten føler at hun får lite informasjon om prosessen.

Det er enkelt å bytte til en av våre bistandsadvokater. Kontakt oss ved å ringe 932 83 220 eller ved å sende en e-post til post@advokat-teigstad.no. Du kan og benytte deg av skjemaet. For å bytte må du og signere og sende oss skjemaet «Bytte av bistandsadvokat» som du finner ved å trykke på lenken under. Advokaten gjør resten, og du trenger ikke selv å si i fra til din tidligere advokat.

Skjema – bistandsadvokatbytte.

 

Av advokat Eirik TeigstadJeg heter Eirik Teigstad og er én av ni advokater og fullmektiger i Advokatfirmaet Teigstad. Vi bistår mennesker over hele landet med å kreve erstatning etter personskade eller etter kjøp av bil og eiendom.

Kontakt oss

    Har jeg krav på erstatning?

    Har jeg krav på fri rettshjelp?

    Har jeg noen frister å forholde meg til?

    Send oss en uforpliktende e-post!