fbpx

Voldsoffererstatning til etterlatte

Erstatning til etterlatte

Sist oppdatert 1. oktober 2021 av Advokat Eirik Teigstad

Voldsoffererstatning til etterlatte

Den som mister noen i sin nærmeste familie som følge av drap, vil kunne ha krav på voldsoffererstatning.

Mange vil lide et økonomisk tap som følge av at et nært familiemedlem går bort som følge av et drap. Det er åpenbart en enorm belastning, og det vil nok uten unntak påføre alle i den nærmeste familien stor psykisk belastning.

Slik psykisk belastning kan medføre at noen i den nærmeste familien blir sykemeldt, og kanskje går det så langt at det blir tale om langvarig ervervsuførhet som fører til et stort økonomisk tap.

Boken anmeldelse og erstatning, for ofre for familievold og overgrep

Barn eller samboer vil kunne ha mistet sin forsørger, noe som er erstatningsmessig. Videre vil de etterlatte ha krav på oppreisning.

I mange tilfelle vil de etterlatte ha krav på oppnevnt bistandsadvokat under etterforskning og under selve straffesaken.

Les mer om advokathjelp ved voldsoffererstatning, eller ta kontakt for en uforpliktende tilbakemelding ved å benytte skjemaet eller kontaktinformasjonen til høyre.

Av advokat Eirik TeigstadJeg heter Eirik Teigstad og er én av ni advokater og fullmektiger i Advokatfirmaet Teigstad. Vi bistår mennesker over hele landet med å kreve erstatning etter personskade eller etter kjøp av bil og eiendom.

Kontakt oss

    Har jeg krav på erstatning?

    Har jeg krav på fri rettshjelp?

    Har jeg noen frister å forholde meg til?

    Send oss en uforpliktende e-post!