fbpx

Ledig stilling for jusstudent som studentsekretær

Sist oppdatert 10. februar 2023 av Advokat Eirik Teigstad

Advokatfirmaet Teigstad er et lite advokatfirma i Oslo som arbeider primært med strafferett, personskadeerstatning og reklamasjonssaker knyttet til bil og eiendom.

Våre lokaler ligger sentralt i Torggata i Oslo, men vi representerer klienter over hele landet.

1-2 ledige stillinger som studentsekretær

Vi søker 1-2 studentsekretærer til praktisk kontorarbeid samt juridisk støtte til våre advokater. Studentsekretæren vil ha ansvar for resepsjon, telefon og øvrige praktiske kontoroppgaver når de er tilstede på arbeidsplassen. Studentsekretærene vil også fungere som støttefunksjoner for våre advokater.

Vi ser i utgangspunktet etter en student som studerer på 1.-2. avdeling.

Ansvarsområder

  • Resepsjon, telefon, møterom og øvrige oppgaver knyttet til kontor og kontorfunksjonalitet. Eks: Ta imot klienter, brevhåndtering og scanning og kopiering. På sikt kan det være aktuelt med mer juridiske ansvarsområder.

Vi trenger bistand til dette mandager til onsdager mellom klokken 10 – 16. Stillingen kan enten håndteres av én student dersom det er mulig å kombinere stillingen med studiene. Eventuelt vil vi vurdere å fordele stillingen mellom to studenter.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Advokat Stephanie Bruun på telefon 938 13 014 eller e-post sb@advokat-teigstad.no.

Søknad og CV sendes Advokat Stephanie Bruun på e-post innen 25. februar 2023.

Av advokat Eirik TeigstadJeg heter Eirik Teigstad og er én av ni advokater og fullmektiger i Advokatfirmaet Teigstad. Vi bistår mennesker over hele landet med å kreve erstatning etter personskade eller etter kjøp av bil og eiendom.

Kontakt oss