fbpx
Advokatfirmaet Teigstad

Advokatfirmaet Teigstad AS

Advokatfirmaet Teigstad AS ble etablert i 2015, og består nå av syv advokater/fullmektiger.

Advokatfirmaet Teigstad er et advokatfirma med syv advokater/fullmektiger, samt noen administrativt ansatte. Vi holder til i moderne lokaler ved Youngstorget i Oslo. I tillegg har vi en filial på Helgeland. Vi spesialiserer oss på strafferett, foreldretvister og mangelssaker innen kjøretøy/båt. Vår forretningsmodell er å være dyktige innenfor noen få felt, hvilket kommer både oss og våre klienter til gode. Våre tjenester er ettertraktet, og vi  bistår til enhver tid hundrevis av klienter over hele landet innen disse saksfeltene.

På grunn av økende oppdragsmengde søker vi nå en kandidat som skal arbeide spesialisert med mangelssaker hovedsakelig innen kjøretøy og båt. Relevant erfaring med forbrukersaker eller studiespesialisering innen kjøpsrett vil vektlegges. Det er videre en klar fordel med en viss forståelse for tekniske innretninger.

Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser og et godt sakstilfang.

Stillingen som advokatfullmektig innebærer at man, under veiledning, forvalter en portefølje med saker. En søker må være mål- og resultatorientert, samt ha stor arbeidskapasitet. Kandidaten må evne å jobbe effektivt og klare å beholde oversikten selv med et stort antall løpende oppdrag.

Dersom du ønsker å arbeide innenfor dette saksfeltet og synes vårt firma er interessant er du velkommen til å sende din søknad m/CV, karakterer og eventuelle andre vedlegg til Eirik Teigstad på e-post teigstad@advokat-teigstad.no.

Ansettelsen vil i utgangspunktet skje i form av en midlertidig stilling i ett år med sikte på fast ansettelse ved periodens slutt. Fast stilling kan dog vurderes for rette vedkommende.

Arbeidssted er Oslo.

Søknadsfrist er 25. august 2019.

Tiltredelse: Avtales nærmere.

Daglig leder Eirik Teigstad – teigstad@advokat-teigstad.no