fbpx
Advokatfirmaet Teigstad

Advokatfirmaet Teigstad AS

Advokatfirmaet Teigstad AS ble startet i 2015, og har 10 ansatte, hvorav syv advokater/fullmektiger.

Advokatfirmaet Teigstad spesialiserer seg på å yte bistand til fornærmede i straffesaker, herunder bistand ovenfor Kontoret for voldsoffererstatning. Vår forretningsmodell er å være dyktige innenfor dette feltet, hvilket kommer både oss og våre klienter til gode. Våre tjenester er ettertraktet, og vi bistår til enhver tid hundrevis av klienter over hele Norge som deres bistandsadvokat.

Våre lokaler ligger sentralt ved Youngstorget i Oslo. Vi har og en filial i Mosjøen. Vi har et ungt og uformelt arbeidsmiljø, og vi inkluderer studentene våre på alle jobbarrangementer.

Vi ønsker nå å styrke “student-teamet” ved å ansette 1-2 jusstudenter som kan bistå med markedsføring og noe forefallende arbeid. Vi har tre studenter fra før. Det vil være tale om ca. en dag i uken etter firmaets behov og etter hva som passer kandidatens timeplan.

Stillingen vil være en fin mulighet til å få innblikk i tilværelsen som advokat i et mindre advokatfirma. Stillingen er i utgangspunktet tiltenkt en UiO-student på 2. – 4. avdeling. God skriftlig fremstillingsevne vil bli vektlagt.

Dersom denne stillingen virker interessant så er du velkommen til å sende din søknad m/vedlegg til Eirik Teigstad på e-post teigstad@advokat-teigstad.no. Ved å sende inn søknad samtykker du i at vi lagrer din søknad elektronisk frem til stillingene er besatt.

Søknadsfrist er 18. november 2018.