fbpx
Ledig stilling jusstudenter

1 – 2 ledige stillinger som juridiske utredere

Advokatfirmaet Teigstad ønsker å knytte til seg 1 – 2 viderekomne jusstudenter med særlig interesse for personskadeerstatning til et spennende nytt prosjekt. Det er i utgangspunktet tale om engasjementer på fulltid med varighet på to – tre måneder, men dette er noe fleksibelt. Prosjektet kan og passe for en jurist som nylig har levert masteroppgave innen personskadeerstatning. Optimalt sett kunne en tenke seg kandidater som også er åpen for muligheten for en fremtid som advokat innen dette feltet.

  • Varighet: 2 – 3 måneder
  • Fulltid
  • Midlertidig ansettelse
  • Arbeidssted: Fleksibelt
  • Tiltredelse: Snarlig
  • Minimum 4. avdeling med særlig interesse for personskadeerstatning
  • Søknadsfrist: 3. juni

Det er en forutsetning at kandidatene kan tiltre snarlig. Kandidater vil bli vurdert fortløpende uavhengig av oppgitt søknadsfrist. Absolutt søknadsfrist er 3. juni.

Arbeidet består i å utvikle en stor webportal. Du vil arbeide i et team sammen med femten jusstudenter, webutviklere og andre digitalfolk med å utvikle Erstatning.no. Prosjektet utføres i samarbeid med Alpha Digital AS, et digitalbyrå for advokatselskaper som vi eier.

Advokatfirmaet Teigstad satser på sterk vekst de neste årene, og vi er for tiden i sluttfasen i en rekrutteringsperiode der vi ansetter fire nye advokater. Vi undersøker blant annet muligheten for å utvide med en personskadeavdeling i tillegg til våre øvrige satsingsområder. Personskadeerstatning er et spennende fagfelt i grenselandet mellom juss og medisin. Rettsområdet er imidlertid faglig krevende og forutsetter etter vår mening en høy grad av spesialisering for å kunne ivareta klientenes interesse på en optimal måte.

Om Advokatfirmaet Teigstad

Advokatfirmaet Teigstad AS er et advokatfirma bestående av ni advokater/fullmektiger, samt noen administrativt ansatte. Vi holder til i moderne lokaler ved Youngstorget i Oslo. Vi arbeider primært som bistandsadvokater og med reklamasjonssaker innenfor bil, båt og eiendom. Det er dette som frem til nå har vært våre satsingsområder.

Vi kan tilby

Advokatfirmaet ble stiftet i 2015, og har et ungt, sosialt og hyggelig arbeidsmiljø.

Selskapet satser på vekst de neste årene og rette vedkommende gis dermed en unik mulighet til å være med å forme selskapet videre. Det tilbys fleksibel arbeidstid, gode muligheter for å avholde hjemmekontor samt konkurransedyktige betingelser. Vi har også bygget et lite treningsstudio i lokalene våre som kun vi disponerer. Det sosiale er viktig for oss og vi reiser på firmaturer, nyter måltider ute, arrangerer interne konkurranser og trives godt med hverandres selskap både på og utenfor kontoret.

Søknadsfrist

Søknadsfrist er 3. juni 2021. Søknader vurderes fortløpende.

Hvordan søke

Kontakt Advokat Eirik Teigstad dersom du har spørsmål om stillingen på epost teigstad@advokat-teigstad.no eller telefon 932 83 220.

Karakterutskrifter, CV og søknad sendes teigstad@advokat-teigstad.no.