fbpx

Tilkjent 800 000 kroner i erstatning etter vold

Erstatning etter vold

Sist oppdatert 1. oktober 2021 av Advokat Eirik Teigstad

Advokatfirmaet Teigstad AS bistod en ung mann som ble utsatt for vold etter å ha gått på gaten sammen med sin mannlige kjæreste. Som følge av volden ble han arbeidsufør i flere år. Han er nå tilkjent noe over kroner 800 000 i voldsoffererstatning for volden.

Mannen var på vei hjemover etter en hyggelig kveld på byen med sin kjæreste da de ble utsatt for hatkriminalitet i form av vold fra to andre personer i Oslo sentrum. Politiet ankom stedet etter at gjerningspersonene hadde forlatt plassen, og straffesaken ble henlagt som følge av at gjerningsmennene ikke kunne identifiseres.

Vi bistod mannen som hans bistandsadvokat i saken, herunder har vi hjulpet han til å få voldsoffererstatning med kroner 800 000 for menerstatning etter varige psykiske skader samt erstatning for bortfalt inntekt i et par år.

Kostnadsfri bistandsadvokat ved grov vold

Du kan ha krav på kostnadsfri bistandsadvokat i voldssaker og ranssaker som er veldig grove og alvorlige. Advokatfirmaet Teigstad har kontorer i Oslo, men våre bistandsadvokater hjelper klienter over hele landet med å ivareta deres rettigheter i straffesaken og i forhold til erstatning.

Boken anmeldelse og erstatning, for ofre for familievold og overgrep

Erstatning ved hatkriminalitet

«Hatkriminalitet er straffbare handlinger motivert av hat eller andre negative holdninger mot en person eller gruppe. Dersom det foreligger et straffbart forhold, et økonomisk tap og årsakssammenheng mellom det straffbare forholdet og skaden/tapet kan offeret kreve erstatning.» Kilde.

 

Av advokat Eirik TeigstadJeg heter Eirik Teigstad og er én av ni advokater og fullmektiger i Advokatfirmaet Teigstad. Vi bistår mennesker over hele landet med å kreve erstatning etter personskade eller etter kjøp av bil og eiendom.

Kontakt oss

    Har jeg krav på erstatning?

    Har jeg krav på fri rettshjelp?

    Har jeg noen frister å forholde meg til?

    Send oss en uforpliktende e-post!