fbpx

Du kan ha krav på voldsoffererstatning

Erstatning etter vold

Advokatfirmaet Teigstad AS bistod en ung mann som ble utsatt for vold etter å ha gått på gaten sammen med sin mannlige kjæreste. Som følge av volden ble han arbeidsufør i flere år. Han er nå tilkjent noe over kroner 800 000 i voldsoffererstatning for volden.

Mannen var på vei hjemover etter en hyggelig kveld på byen med sin kjæreste da de ble utsatt for hatkriminalitet i form av vold fra to andre personer i Oslo sentrum. Politiet ankom stedet etter at gjerningspersonene hadde forlatt plassen, og straffesaken ble henlagt som følge av at gjerningsmennene ikke kunne identifiseres.

Vi bistod mannen som hans bistandsadvokat i saken, herunder har vi hjulpet han til å få voldsoffererstatning med kroner 800 000 for menerstatning etter varige psykiske skader samt erstatning for bortfalt inntekt i et par år.

Kostnadsfri bistandsadvokat ved grov vold

Du kan ha krav på kostnadsfri bistandsadvokat i voldssaker og ranssaker som er veldig grove og alvorlige. Advokatfirmaet Teigstad har kontorer i Oslo, men våre bistandsadvokater hjelper klienter over hele landet med å ivareta deres rettigheter i straffesaken og i forhold til erstatning.

 

    Har jeg krav på erstatning?
    Har jeg krav på fri rettshjelp?
    Har jeg noen frister å forholde meg til?
    Send oss en uforpliktende e-post!