fbpx
Ledig stilling jusstudenter

1-2 ledige stillinger som advokat/advokatfullmektig

En av våre dyktige advokater går ut i permisjon, samtidig som vi opplever en økende oppdragsmengde innenfor eiendom og reklamasjonssaker. Vi vurderer derfor å ansette 1-2 advokatfullmektiger/advokater til å jobbe primært med reklamasjonssaker vedrørende bil og båt, samt innen ulike eiendomsrettslige problemstillinger.

Om Advokatfirmaet Teigstad

Advokatfirmaet Teigstad AS er et advokatfirma bestående av ni advokater/fullmektiger, samt noen administrativt ansatte. Vi holder til i moderne lokaler ved Youngstorget i Oslo. Vi arbeider primært som bistandsadvokater og med reklamasjonssaker innenfor bil, båt og eiendom. Det er dette som er våre satsingsområder. Vi har i tillegg noe sakstilfang innenfor foreldretvister og personskadeerstatning.

Firmaets forretningsmodell er å arbeide spesialisert innenfor noen få felt, hvilket kommer både klienter, ansatte og firmaet til gode. Våre tjenester er ettertraktet, og vi bistår til enhver tid hundrevis av klienter over hele landet innen disse saksfeltene.

Hver advokat arbeider typisk med ett til to felt som vedkommende trives med å jobbe med.

1-2 ledige stillinger som advokat/advokatfullmektig

Kandidater vurderes fortløpende uavhengig av oppgitt søknadsfrist.

Stilling: En midlertidig stilling (vikariat) fra ca. juli/august 2021.
Vi vurderer i tillegg å ansette en advokat eller advokatfullmektig i en fast stilling, med tiltredelse etter avtale.

Krav til søker

  • Master i rettsvitenskap med gode resultater.
  • Bør ha erfaring fra Jurk, Jussbuss eller liknende rettshjelpstiltak.
  • Effektiv og resultatorientert.
  • Stor arbeidskapasitet.
  • God formidlingsevne.
  • Evne til å ta til seg lærdom raskt og til å stole på egne ferdigheter.
  • Det er en fordel om kandidaten har interesse for eller kan dokumentere tidligere engasjement for et eller flere av våre kjerneområder, for eksempel ved valgfag, masteroppgave eller erfaring.
  • Noe erfaring fra advokatvirksomhet er en fordel.

Om stillingen

En av våre advokater går ut i permisjon, og vi søker derfor en advokat/advokatfullmektig til en midlertidig stilling fra ca. juli/august 2021.  Erfaringsmessig har alle midlertidige stillinger i selskapet resultert i fast ansettelse. Vi vurderer i tillegg å ansette en advokat/fullmektig i fast stilling.

Kandidaten må trives med å jobbe selvstendig og effektivt i et miljø som tidvis kan ha et hektisk tempo. En advokatfullmektig vil forvalte en portefølje under opplæring og veiledning av prinsipal, samt av de øvrige advokatene.

For å trives i stillingen er det videre en forutsetning at man evner å ta en utfordring på strak arm, samt at man evner å stole på egne ferdigheter i en tidvis hektisk hverdag med mange løpende saker og frister.

Det er videre en klar fordel om kandidaten trives i et energirikt og konkurransedrevet miljø, og inspireres av å levere gode resultater for klienter og for selskapet.

Vi kan tilby

Advokatfirmaet ble stiftet i 2015, og har et ungt, sosialt og hyggelig arbeidsmiljø.

Firmaet er dynamisk og har mulighet til å utvide med flere rettsområder dersom en medarbeider ønsker å jobbe med et saksområde som per nå er utenfor våre kjerneområder. Vi er i et konsernforhold med vårt eget digitalbyrå som er spesialisert på advokatmarkedet (se https://www.alphadigital.no/advokater/). Se for eksempel eiendomsrett.no.

Selskapet satser på vekst de neste årene og rette vedkommende gis dermed en unik mulighet til å være med å forme selskapet videre. Det tilbys fleksibel arbeidstid, gode muligheter for å avholde hjemmekontor samt konkurransedyktige betingelser. Vi har også bygget et lite treningsstudio i lokalene våre som kun vi disponerer. Det sosiale er viktig for oss og vi reiser på firmaturer, nyter måltider ute, arrangerer interne konkurranser og trives godt med hveramdre både på og utenfor kontoret.

Søknadsfrist

Søknadsfrist er 20. mai 2021. Søknader vurderes fortløpende.

Hvordan søke

Kontakt Advokat Eirik Teigstad dersom du har spørsmål om stillingen på epost teigstad@advokat-teigstad.no eller telefon 932 83 220.

Karakterutskrifter, attester, CV og søknad sendes teigstad@advokat-teigstad.no eller via annonse på Finn (valgfritt).