fbpx

3,1 millioner etter grov familievold

En dame som har blitt utsatt for frihetsberøvelse og som senere vil anmelde den via en advokat

Sist oppdatert 26. august 2022 av Advokat Eirik Teigstad

Vi bistod en kvinne i slutten av 20-årene med å anmelde sinekssamboer for grov familievold gjennom to år. Her er historien om hvordan det gikk.

Hun hadde bodd sammen med en mann i to år som utsatte hun for grov fysisk vold, samt kontrollerende adferd og annen psykisk vold. Hun kom seg til slutt ut forholdet.

Hun slet imidlertid med psykiske traumer etter volden, og etter fem år kontaktet hun vårt kontor fordi hun ville ha hjelp til å vurdere om hun skulle anmelde sin ekssamboer.

Det endte med at vi bisto hun med å anmelde. Saken ble imidlertid først henlagt, men ble gjenåpnet av statsadvokaten etter at vi påklaget henleggelsen.

Saken gikk for både tingretten og lagmannsretten, og han ble dømt for grov familievold til å sone en lengre ubetinget fengselsstraff, samt at vår klient fikk over 3 millioner i voldsoffererstatning for inntektstap, menerstatning for sine psykiske plager og i oppreisning.

Bistandsadvokat ved familievold

Dersom du har vært utsatt for familievold eller overgrep så kan du kontakte vårt kontor for kostandsfri bistand under straffesak og i forhold til å fremme erstatningskrav. Vårt kontor består av syv engasjerte advokater som spesialiserer seg som bistandsadvokater for fornærmede i saker om familievold, overgrep og grov vold. Vi bistår til enhver tid hundrevis av voldsofre i hele landet. Det er fri rettshjelp fra første stund, slik at det er fullt ut kostandsfritt for klientene våre.

Av advokat Eirik TeigstadJeg heter Eirik Teigstad og er én av ni advokater og fullmektiger i Advokatfirmaet Teigstad. Vi bistår mennesker over hele landet med å kreve erstatning etter personskade eller etter kjøp av bil og eiendom.

Kontakt oss

    Har jeg krav på erstatning?

    Har jeg krav på fri rettshjelp?

    Har jeg noen frister å forholde meg til?

    Send oss en uforpliktende e-post!