Advokatfirmaet Teigstad

Advokatfirmaet Teigstad AS

Advokatfirmaet Teigstad AS ble startet i 2015, og består nå av 4 advokater/fullmektiger.

Advokatfirmaet Teigstad spesialiserer seg på å yte bistand til fornærmede i straffesaker, herunder bistand ovenfor Kontoret for voldsoffererstatning. Vår forretningsmodell er å være dyktige innenfor dette ene feltet, hvilket kommer både oss og våre klienter til gode. Våre tjenester er ettertraktet, og vi bistår til enhver tid hundrevis av klienter over hele Norge som deres bistandsadvokat.

Våre lokaler ligger sentralt på Solli plass i Oslo, men vi flytter inn i moderne lokaler i Torggata før tiltredelse.

Vi vurderer nå å ansette en jusstudent som kan bistå med juridisk utredning, kontoroppgaver, IT-relaterte oppgaver, markedsføring og annet forefallende arbeid.

Det vil være tale om noen timer i uken etter firmaets behov og etter hva som passer kandidatens timeplan.

Stillingen vil være en fin mulighet til å få innblikk i tilværelsen som advokat i et mindre advokatfirma.

Stillingen er i utgangspunktet tiltenkt en UiO-student på 2. – 4. avdeling. Det vil være en fordel å ha interesse for vårt saksfelt. God skriftlig fremstillingsevne vil bli vektlagt, og det vil videre være en klar fordel om søkeren har kjennskap til WordPress og SEO.

Dersom denne stillingen virker interessant så er du velkommen til å sende din søknad m/vedlegg til Eirik Teigstad på e-post teigstad@advokat-teigstad.no. Vi har og et ledig vikariat som advokat/advokatfullmektig ute nå, så vennligst merk søknaden med «studentsekretær».

Søknadsfrist er 25. mars 2017.

Søknadsfristen på stillingen har utløpt. Vi vil lyse ut ny stilling ved behov.

Advokat Eirik Teigstad – teigstad@advokat-teigstad.no – tlf. 932 83 220